Om Norlandia Kanonen barnehage

Barnehagen ligger ved Kanonhallen på Løren, i et verneverdig bygg oppført av tyskerne under 2.verdenskrig. Den strekker seg over 2 etasjer, og i det gamle bygget er det mange rom å ta av. Vi har derfor mulighet til å gi barna et variert tilbud, for hos oss finnes det et rom for det meste.

Kanonen barnehage åpnet høsten 2011, og 1.januar 2013 ble vi offisielt en del av Norlandiabarnehagene.

I Kanonen barnehage er det 100 barn, 25 sprudlende voksne, fordelt på 23,4 årsverk, og mange engasjerte foreldre. Barna er delt inn i fire avdelinger, to småbarnsavdelinger, Kadetten og Rekrutten, som holder til i 1.etasje, og to storebarnsavdelinger, Obersten og Generalen, som holder til i 2.etasje.

I 2012 ble barnehagen pusset opp, og vi fikk blant annet et nytt tilskudd med kjøkken og kantine i 1.etasje. Uteområdet er nylig oppgradert, og var ferdig våren 2015.

Rett utenfor barnehagens gjerde er vi så heldige å disponere en stor park. Her finnes morsomme skulpturer med Peer Gynt som tema, og ett av Norges største klatrestativ.

Vi fortsetter kontinuerlig å utvikle oss. Målet er å hele tiden være i læring og utvikling, for å kunne møte de krav og forventninger samfunnet stiller til barnehagene.