Om Norlandia Kanonen barnehage

Barnehagen ligger ved Kanonhallen på Løren, i et verneverdig bygg oppført av tyskerne under 2.verdenskrig. Den strekker seg over 2 etasjer, og i det gamle bygget er det mange rom å ta av. Vi har derfor mulighet til å gi barna et variert tilbud, for hos oss finnes det et rom for det meste.

Kanonen barnehage åpnet høsten 2011, og 1.januar 2013 ble vi offisielt en del av Norlandiabarnehagene.

I Kanonen barnehage er det 91 barn, 25 sprudlende voksne, fordelt på 23 årsverk, og mange engasjerte foreldre. Barna er delt inn i fem aldersjevne avdelinger. 1- og 2- åringene er i 1. etasje, mens 3-, 4- , og 5-åringene er i 2. etasje. I 1. etasje har vi også ei felles kantine hvor storbarna spiser alle sine måltider.

I tillegg til uteområdet så er vi så heldige å disponere en stor park som er rett utenfor gjerdet vårt. Her finnes morsomme skulpturer med Peer Gynt som tema, og ett av Norges største klatrestativ.

Vi fortsetter kontinuerlig å utvikle oss. Målet er å hele tiden være i læring og utvikling, for å kunne møte de krav og forventninger samfunnet stiller til barnehagene.